top of page

Friskvårdsmassage i Uppsala

massage

Varför ska jag boka massage hos er?

Massage är en uråldrig behandlingsmetod som fungerar lika bra nu som då. Syftet med den klassiska massagen är att öka cirkulationen och återställa funktionen i muskulatur och bindväv. Ofta ingår massage som en del i våra naprapatbehandlingar men hos oss kan du även boka massage som enskild behandling.


Vi på Uppsala Naprapati & Rehab har stor erfarenhet av att hjälpa människor med deras besvär. Tillsammans ser vi till att du får en behandling som passar just dina unika förutsättningar och problem. Vi arbetar långsiktigt, och ger gärna tips och råd på hur du undviker smärta och skador i vardagen. Efter en behandling hos oss lämnar du utvilad, avslappnad och rofylld!

Boka massage via Epassi friskvårdsbidrag

Att använda friskvårdsbidraget till massage är en fantastisk möjlighet att ge både kroppen och psyket lite avslappning och återhämtning. Passa på att boka en härlig massage som lämnar dig både utvilad och lugn.

Klicka här för att boka ditt naprapatbesök hos oss redan idag! Du kan även välja att boka ditt besök hos oss via Epassi på deras hemsida eller mobilapp.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

IMG_0622.jpeg
Image by Toa Heftiba

Boka massage via Wellnet friskvårdsbidrag

Har du möjlighet att nyttja ditt friskvårdsbidrag via Wellnet. Då kan du boka din friskvårdsmassage hos oss. 

Klicka här för att boka din massage hos oss redan idag! Välj tjänsten 'Massagebehandling Wellnet' vid bokning.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Friskvårdsmassage: Tjänster
bottom of page