top of page

Företagsmassage i Uppsala

massage

Fördelar med att erbjuda massage på arbetsplatsen:

Det finns flera fördelar med att erbjuda de anställda företagsmassage. Här nedan listar vi några utav dem.

  • Lägre stressnivå på jobbet

Låt personalen komma till ro och återhämta sig från arbetet. En massage gör stor skillnad för människans avslappning - både på fysiskt och psykiskt plan.

Ökad medvetenhet om hur kroppen påverkas av arbetet
En massage av oss ger även personalen större insikt i hur deras kropp kan belastas/påverkas av det dagliga arbetet och vikten av att variera sina rörelser.

Kunskap om hur vanliga arbetsskador kan förebyggas

Under massagen ger vi tips och råd på bra övningar som kan utföras hemma eller under arbetstid för att förhindra vanliga skador.

IMG_0604.jpeg

Företagsmassage för dig, hos dig!

Vi på Uppsala Naprapati & Rehab erbjuder företagsmassage åt våra kunder. Det är ett enkelt och effektivt sätt för er som företag att erbjuda friskvård till er personal på plats i era lokaler. Att investera i sina medarbetares hälsa och fysik är viktigt för att bibehålla en god arbetsmiljö, framför allt om arbetet medför mycket stillasittande, tunga lyft eller många repetitiva rörelser. Genom att erbjuda massage på jobbet kan du effektivt förebygga belastningsskador, spänd muskulatur och värk hos dina anställda.

Vi arbetar för att alla ska få en ökad hälsomedvetenhet på arbetsplatsen. Under behandlingen ger vi gärna tips och råd på olika övningar som personalen kan testa för att förhindra att besvär uppkommer eller återkommer.

IMG_0584.jpeg

Boka företagsmassage i Uppsala

Är du intresserad av att boka företagsmassage åt ditt företag? Hos oss är det enkelt - vi kommer till dig och hjälper till på plats. På så vis ser vi till att alla anställda får en högkvalitativ och effektiv massage. Vi utför både enskilda uppdrag och längre åtaganden.

Vi på Uppsala Naprapati & Rehab har tillsammans över 35 års erfarenhet inom branschen och besitter kunskapen som krävs för att ge dig och din personal bästa möjliga service. Vi ser fram emot att hjälpa just dig och dina medarbetare!

Företagsmassage: Tjänster
bottom of page